Yamaha MT-09

  • Modell 2021
  • kr 144 900,-

Tekniske data

Årsmodell2021
MerkeYamaha
ModellMT-09
Effekt119
Slagvolum889

Beskrivelse

Pris med forbehold avgiftsendringer i 2021 !

Den originale MT-09 modellen var en helt ny type japansk maskin som brakte ekte spenning og ren opplevelse tilbake til motorsykkelverdenen. Det inspirerte over 50.000 europeiske førere til å bli del av den voksende Hyper Naked-bevegelsen. Nå er den helt nye MT-09 lansert, bygget for å tilhøre the Dark Side of Japan!

Den EU5-kompatible 889cc CP3 motoren med stor kapasitet gir høyere nivåer av dreiemoment under lavere rpm, slik at du får enda mer eksplosiv akselerasjon og kan fokusere på veien. En høyteknologisk IMU med 6 akser er et elektronisk hjelpemiddel i toppklassen, så du får ultimat kontroll. Og QSS gjør superrask oppskifting og mer stabil nedskifting mulig. Den nye modellen har laserskarp håndtering, takket være et understell i kompakt aluminium, justerbart fjæringssystem og superlette hjul. Doble 298mm forbremser med radial hovedsylinder for fingertuppkontroll. Den radikale, neste generasjons stylingen og det rene, udekkede understellet understreker at MT-09 er den ultimate Hyper Naked-modellen.

* EU5 889cc CP3 motor
* Helt ny lettvektig ramme i CF-støpt aluminium
* Neste generasjons design og styling
* IMU med 6 akser, pluss hjelpesystemer som er sensitive for lenevinkelen
* 3.5-tommers TFT skjerm i farger
* Kompakt LED-frontlys med dobbeltfunksjon
* Quick Shift System (QSS)
* Lettvektige SpinForged hjul
* Justerbar fjæring er nytt
* Radial hovedsylinder på forbremsen

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr 4.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0 % kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også Web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php