Yamaha Ténéré 700

  • Modell 2021
  • kr 137 900,-

Tekniske data

Årsmodell2021
MerkeYamaha
ModellTénéré 700
Effekt75
Slagvolum689

Beskrivelse

* FUN RIDE ALARM * YAMAHA T7 er en lettkjørt sykkel med momentsterk motor og god sittestilling. Den har behagelig sal, lite vindstøy eller turbulens og et kult oppreist stuk som gir storsykkel følelse. I tillegg har den enkel instrumentering og er behagelig både på lande- og motorvei. Denne sykkelen står til en sekser på terningen!

Se https://www.yamaha-motor.eu/no/nb/products/motorcycles/adventure/tenere-700/accessories/#/ for originalt YAMAHA tilbehør til Tènèrè 700.

Avbildet sykkel i farge Competition White har påmontert ekstrautstyr som er et tillegg i prisen:
– Bagasjebærer
– Sidekofferter
– Varmeholker
– Midtstøtte
– Motorbeskyttelse

Denne langdistanse, rallyinspirerte eventyrsykkelen drives av en 2-sylindret 689cc motor med høyt dreiemoment, utstyrt med en spesialoptimalisert girkasse som gir deg den ideelle balansen mellom kraft og kontroll, for å mestre et bredt spekter av kjøreforhold på grus eller asfalt. Det kompakte rørformede chassiset og slanke karosseriet gir maksimal smidighet enten du står eller sitter når du kjører – og fjæring og hjul med eiker for lange kjøreturer gir deg muligheten til å komme frem hvor som helst. Bare fyll opp og reis. Den neste horisonten er din.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 4.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen