Yamaha YZF-R7 (+A2)

  • Modell 2021
  • kr 126 900,-

Tekniske data

Årsmodell2021
MerkeYamaha
ModellYZF-R7 (+A2)
Effekt73
Slagvolum689

Beskrivelse

En av årets store nyheter! YZF-R7 kan bestilles allerede nå med levering fra november! Kommer i to lekre farger i fulleffekt og A2.

R-Serien fra Yamaha er i stadig utvikling. Mens flaggskipmodellene R1M, R1 og World Supersport Championship-vinneren R6 RACE fortsetter å dominere kategoriens toppskikt, er R7 myntet på førere som ønsker seg et rent Supersport-design med spennende ytelse for den virkelige verden, alt til en rimelig pris.

Hurtig overblikk:

-689 cc CP2 motor med høyt dreiemoment
-Sportslig design med tydelig R-Series DNA
-Aerodynamisk kåpe og front med tvillingøyne
-A&S kløtsj for bedre kontroll
-Lettvarksramme fintunet for riktig stivhet
-Justerbar støtdemper bak med lenkesystem
-Heljusterbar og invertert 41 mm gaffel
-Sportslig, fremoverlent kjørestilling gir optimal smidighet
-Radialmonterte bremsekalipere foran
-Lettvekts hjul med 10 eiker
-Quick Shift System for sømløs giring som valgbart tilbehør
-Neste generasjons farger
-Ren R-Series stil

Frontpartiet til R7 er det minste blant R-Series modellene, og sørger for maksimal aerodynamisk effektivitet. Du får en fleksibel og sportslig kjørestilling takket være clip-on styret, fotpinnesettet og racing setet. Denne fremragende moderne Supersport-maskinen gjør R/World tilgjengelig for spenningssøkende førere som deg – enten du foretrekker banekjøring eller svingete langevei.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr 4.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0 % kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også Web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Vi tar forbehold om feil i annonsen.