Yamaha MT-09 SP - KLAR FOR LEVERING !

  • Modell 2022
  • kr 168 900,-

Tekniske data

Årsmodell2022
MerkeYamaha
ModellMT-09 SP - KLAR FOR LEVERING !
Effekt119
Slagvolum890

Beskrivelse

VI HAR FÅTT INN EN MT-09 SP FOR RASK LEVERING – HER ER DET FØRSTE MANN TIL MØLLA )

Modellens 890cc EU5 CP3 motor gir mer lineært dreiemoment under lavere turtall, for utrolig akselerasjonskraft. IMU med 6 akser som er hentet fra R1-modellen og de elektroniske hjelpesystemene som er sensitive for lenevinkel gir deg presisjonskontroll under både våte og tørre veiforhold. Det nye understellet er skarpere enn noensinne, med heljusterbare 41mm frontgafler og Öhlins bakre støtdemper med høye spesifikasjoner. MT-09 SP kommer i eksklusive Icon Performance farger og utstyrt med sete i spesiell dobbeltsøm for bedre passform. Modellens premium look og kvalitetsfølelse høynes av den anodiserte børstete svingarmen, det anodiserte svarte styret og spakene, og bremsemagasiner i gjennomsiktig gråfarge.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 4.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen