Yamaha Tracer 9 GT

  • Modell 2021
  • 22 506 Km
  • kr 155 591,-

Tekniske data

Årsmodell2021
KM.Stand22 506
MerkeYamaha
ModellTracer 9 GT
Effekt119
Slagvolum890
FargeTech Camo

Beskrivelse

Velholdt Tracer 9 GT selges. Sykkelen har godkjent takst fra vårt verksted og har gjennomført 20.000 km service 22. juni, 2023.

Av utstyr kan nevnes :

– 39 liter toppboks m/ bærer
– Radiatordeksel
– Tank side pads

Sport Touring har aldri vært så bra noensinne. Den nye TRACER 9 GT gir deg dynamisk touring-komfort og er utstyrt med eksklusivt semiaktivt fjæringssystem, harde sidevesker, håndtaksvarmere, Quick Shift og LED-svingelys. Den nye 890cc CP3-motoren med høyt dreiemoment og lettvektig chassi i aluminium sørger for den ultimate, sportslige allsidigheten.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen