Ny Yamaha MT-07 lansert 13. februar

En av årets store nyheter fra Yamaha er endelig i butikken!

At den er absolutt markedsleder sier mye om MT-07. Det har vært bestselgeren i Hyper Naked-klassen hvert år siden den ble lansert i 2014. Med en 690cc CP2 motor rikt på dreiemoment, et kompakt og smidig understell og enestående allsidighet under alle forhold, er det umulig å ikke bli forelsket i Yamahas MT-07!

Det er flere spennende oppdateringer på den nye 2021 modellen, blant annet et nytt, særpreget utseende med doble, vingedesignet luftinntak og et kompakt, nytt LED-frontlys som danner et futuristisk Y-formet ansikt, signaturstilen til de siste Hyper Naked-modellene. Og den reviderte EU5-kompatible motoren gir deg enda mer lineær respons med en høyere eksoslyd.

Nytt, bredere styre i konisk formet aluminium gjør det lettere å svinge og gir sitteposisjon bedret kontroll. De større, 298mm doble bremseklossene foran gir sterkere bremsekraft. Og det inverterte LCD instrumentbordet, de svarte kontrollene og de kompakte LED-blinklysene understreker at denne modellen har toppspesifikasjoner og verdi som er den beste i sin klasse.

Denne herligheten kommer i 3 forskjellige farger. Vi sørger for at både du og sykkelen er klar til sesongstart! Kontakt oss gjerne for et godt tilbud.

Mer om MT-07 her, få tilbud eller bestill prøvekjøring: