2023 Yamaha Tracer 9 GT+

Ny TRACER 9 GT+ Sport Touringmodell fra Yamaha

Yamaha-Tracer-9-GT+-2023-07

Adaptiv cruisekontroll (ACC)

med det nye ACC-systemet måler en innebygd millimeter-bølgeradar hele tiden avstanden fra kjøretøyet rett foran TRACER 9 GT+. ACC styrer automatisk cruisehastighet, retardasjon og akselerasjon for etter trafikksituasjonen også når den endres.
ACC er justerbar, og føreren kan velge avstand til foranliggende kjøretøy i fire nivå, også i fart. ACC sikrer bedre kjørekvalitet ved å ha en konstant følgeavstand med jevn trafikkflyt.

I tillegg til å opprettholde en forhåndsvalgt følgeavstand, har ACC også «svingassistent» som holder igjen fartsøkninger når systemet oppdager at maskinen svinger, og hvis systemet oppdager et kjøretøy foran vil det også begrense akselerasjonsnivået. ACCs «passing assist» akselererer TRACER 9 GT+ jevnere enn normalt når den registrerer at motorsykkelens blinklys er slått på og at man gjør en forbikjøringsmanøver.

I motsetning til konvensjonelle cruisekontrollsystemer som kobles ut når føreren bruker clutchen eller skifter gir, kan du på TRACER 9 GT+ skifte gir ved hjelp av den nye 3. generasjon-quikshifteren, selv når ACC er aktiv.

Ny 7-tommers TFT-display med full fargeskjerm

Yamaha-Tracer-9-GT+TFT-Display-2023

TRACER 9 GT+-førere kan velge mellom tre forskjellige skjermtemaer med den nye lyssterke TFT-displayet i full farge. Hvert skjermtema er designet for å gi en annen følelse som passer til forskjellige kjørestiler og varierende personlige preferanser.

TRACER 9 GT+ leveres med smarttelefontilkobling som standard. En kommunikasjonsenhet gjør det mulig for føreren å koble smarttelefonen til motorsykkelen ved hjelp av Yamahas gratis MyRide-app. Tilkoblingen kan gjøres via USB, Wi-Fi eller Bluetooth®, og når den er tilkoblet kan føreren se informasjon om innkommende anrop, e-post og meldinger på TFT-displayet. Førere og passasjerer kan også lytte til musikk og svare på anrop med et Bluetooth®-tilkoblet headset.

Ny Garmin fullskjermnavigasjon

Yamaha-Tracer-9-GT+TFT-Display-2023

Garmin fullskjermnavigasjon kan enkelt installeres. Alt du trenger å gjøre er å koble til smarttelefonen din via gratis MyRide-app og laste ned Garmin Motorize-appen. Et fullskjermnavigasjonsvindu kan åpnes på de tilkoblede TFT-instrumentene, og du kan velge mellom ulike typer ruter – for eksempel raskeste, korteste, motorvei – og talte sving for sving-anvisninger kan sendes til et paret Bluetooth®-tilkoblet headset/intercom. Kartdata lastes ned til smarttelefonen, slik at du fortsatt kan få tilgang til navigasjon selv når mobildata kan være midlertidig borte enkelte steder.

Integrert KYB elektronisk styrt «KADS» semi-aktiv fjæring

TRACER 9 GT+ er utstyrt med den mest avanserte elektroniske kontrollteknologien som fi nnespå noen produksjonsmotorsykkel fra Yamaha. Dette fullt integrerte fjæringssystemet foran og bak styres av en 6-akset IMU som overvåkerulike sensorer og automatisk justerer dempingskreftene via hydraulikkenheten og fjæringskontrollenheten. KADS kan stilles inn i Sport- eller Comfort-modus og er i stand til å tilpasse seg et bredt spekter av kjørestiler ved å hele tiden justere dempingskreftene for å passe til enhver situasjon.

Nye ergonomiske brytere på styret

Nydesignede styrebryterenheter med joystick og hjemknapp gjør det mulig for føreren å betjene det bredere spekteret av funksjoner, inkludert smarttelefontilkobling og navigasjon. Både høyre og venstre side har en klar, logisk layout og enkelt design.

Raffinert høydejusterbart førersete og nytt setetrekkmateriale

Yamaha-Tracer-9-GT+-Sete-2023

Det høydejusterbare førersetet er oppgradert med ny polstring og en revidert form for økt komfort. Det nye setetrekket i skinndesign bidrar til en generell følelse av kvalitet og stolthet over å eie dette flaggskipet av en Sport Tourer. Det er nå et mer komfortabelt og raffinert sted å tilbringe en lang dagstur.

EU5 890cc CP3-motor produserer sterkt, lineært dreiemoment

TRACER 9 GT+ drives av Yamahas anerkjente EU5 890cc CP3-motor som produserer et sterkt, lineært dreiemoment. Dette gjør denne Sport Tourer til en bemerkelsesverdig motorsykkel enten du er på tur i Alpene eller pendler til jobben.

Full LED-belysning og svinglys

Alt lys, ett full-LED-system! Yamahas sofistikerte svinglys er standardutstyr på TRACER 9 GT+. Når sykkelen kjører i 5 km/t eller raskere og hellingsvinkelen overstiger 7°, lyser svinglysene automatisk opp innsiden av svingen – enten det brukes nær- eller fjernlys – noe som gir et større opplyst veiområde.

Tekniske Nøkkelfunksjoner

 • Ny adaptiv cruisekontroll (ACC)
 • Ny radarkoblet assisterte bremser foran og bak – Unified Brake System (UBS)
 • Ny millimeter-bølgeradar
 • Ny 7-tommers TFT-skjerm i farger
 • Ny tilkobling til smarttelefon
 • Ny Garmin fullskjermnavigasjon
 • Raffi nert og integrert KYB elektronisk styrt fjæring
 • Ny Communication Control Unit
 • Nye integrerte kjøremoduser
 • Nye ergonomiske brytere på styret
 • Nytt USB A-uttak
 • Raffinert høydejusterbart førersete og nytt setetrekkmateriale
 • Ny transparent bremsevæskebeholder foran og bak
 • Dedikert fargesetting og etterbehandling
 • Raffinerte sidekoffertfester med dempersystem
 • Ny 3. generasjon-quikshifter for sømløs akselerasjon
 • Bakre skivebrems med større diameter
 • Revidert bakkaliper, bakre hovedsylinder og bakbremspedal

Videreførte funksjoner

 • EU5 890cc CP3-motor som produserer sterkt, lineært dreiemoment
 • Ride-by-wire-gasskontroll med APSG og YCC-T
 • IMU med 6 akser, pluss hjelpesystemer som er sensitive for nedleggsvinkel.
 • Lett CF-støpt ramme i aluminium
 • Full LED-belysning og svinglys
 • Stor 10-trinns justerbar vindskjerm
 • Håndtaksvarmer
 • Harde sidevesker
 • Bygget for 3-veskesett
 • Midtstøtte
 • 34 l og 45 l toppvesker som originaltilbehør er tilgjengeligFarger

TRACER 9 GT+ er tilgjengelig i Icon Performance og Power Grey.

TRACER 9 GT og TRACER 9:
Kompletterer den ultimate Sport Touring-serien

Yamahas Sport Touring-serie er en av de mest dynamiske seriene som er tilgjengelig i dag, med et bemerkelsesverdig variert utvalg av avanserte CP3-drevne modeller, fra nye TRACER 9 GT+ og nye NIKEN til TRACER 9 GT og TRACER 9 – samt den CP2-drevne TRACER 7 GT og TRACER 7.

En rød tråd gjennom alle modellene er den karakterfulle og stimulerende kjøreopplevelsen som følger alle Yamaha crossplane-motorer, enten det er TRACER 9 og GT–modellenes 890cc CP3 eller TRACER 7-modellenes 690cc CP2.

Ved å tilby et så bredt utvalg av 2-hjuls- og 3-hjulsmodeller som dekker spennet fra premium-segmentet til A2-markedet med inngangsnivå på 35 kW, tilbyr Yamaha alle førere muligheten til å finne den riktige modellen for alle stadier av motorsykkelkarrieren.

TRACER 9 GT og TRACER 9 gir den samme spennende og momentsterke ytelsen. Utstyrt med forskjellige spesifikasjoner for å dekke de forskjellige kravene til Europas førere, understreker de Yamahas ambisjon om å bygge motorsykler som gir alle sjansen til å nyte Sport Touring-verdenen.
For 2023 er TRACER 9 GT tilgjengelig i to nye farger, og eksosstøyen er godkjent til 95 dB.

Farger

TRACER 9 GT er nå tilgjengelig i både Pure White og Midnight Black. TRACER 9 er tilgjengelig i Redline samt den nylig introduserte Midnight Black.Priser og tilgjengelighet er ikke klart enda, har du spørsmål eller er interessert kan du kontakte vår Yamaha-selger Odd på telefon: 934 07 326 eller e-post: odd@speedmc.no

Kontakt oss for en hyggelig handel!