MT-serien i 2022!

Ny Cyan Storm-farge til alle Yamahas Hyper Naked-modeller, A2-versjon av MT-09, SP-versjon av MT-10 og oppdatert EU5-motor for MT-03!

Den største overraskelsen er at MT-09 kommer som A2 i 2022! Etter den komplette redesignen i 2021 der det ble lansert en ny 890cc CP3-motor med et lettere og mer kompakt chassis, vil den alltid like populære MT-09 og premium-utgaven MT-09 SP nå leveres som 35kW-versjon neste sesong. Den eneste tekniske endringen er en ny ECU som begrenser maksimal eekt til 35 kW.

Dette er utvilsomt en av de mest spennende modellene i A2-klassen. Når eieren klasser opp til A-førerkort, kan vedkommende få sykkelen sin oppjustert til en fulleekts 70kW-versjon av en autorisert Yamaha-forhandler.

Forrige uke ble MT-10 lansert (les mer om den her), denne uken følger Yamaha opp med den nye MT-10 SP. Denne maskinen er verdens første motorsykkel som er utstyrt med Öhlins’ aller nyeste, elektronisk styrte fjæringssystem foran og bak.

Selv om Yamaha R1M har et lignende system, har MT-10 SP blitt utstyrt med den nyeste generasjonen av Öhlins elektroniske fjæringssystem med en helt ny spoleventil-teknologi i demperne. Denne toppmoderne teknologien gir førere tilpasningsmuligheter for dempingen og sørger for en enda bedre respons.

Føreren kan selv velge mellom 3 manuelle og 3 automatiske moduser. Hvis et av de automatiske modusene velges, justerer systemet retur- og kompresjonsdempingen til å samsvare med kjøreforholdene, og det gjøres kontinuerlige endringer for å sikre optimal demping for de til enhver tid rådende forhold. Manuell modus tillater presis elektronisk justering av kompresjonen og retur-dempingen for både gaelen og bakdemperen. Fra YRC-menyen kan føreren skreddersy fjæringen for å passe perfekt til kjørestilen eller kjøreforholdene etter behov.

MT-07 og MT-125 forblir uendret for 2022 med unntak av nye farger.

MT-03 er endelig tilbake og kommer neste sesong med en oppgradert EURO5 motor!

Vi venter på informasjon om både leveringstid og pris, men er du på jakt etter ny sykkel neste sesong anbefaler vi at du tar kontakt så fort som mulig for å få satt deg på liste.

Vår Yamaha selger Odd kan nås på 93407326 eller via mail odd@speedmc.no

Velkommen til oss for en hyggelig handel!