MT-serien i 2022!

Ny Cyan Storm-farge til alle Yamahas Hyper Naked-modeller, A2-versjon av MT-09, SP-versjon av MT-10 og oppdatert EU5-motor for MT-03!

Den største overraskelsen er at MT-09 kommer som A2 i 2022! Etter den komplette redesignen i 2021 der det ble lansert en ny 890cc CP3-motor med et lettere og mer kompakt chassis, vil den alltid like populære MT-09 og premium-utgaven MT-09 SP nå leveres som 35kW-versjon neste sesong. Den eneste tekniske endringen er en ny ECU som begrenser maksimal eekt til 35 kW.

Dette er utvilsomt en av de mest spennende modellene i A2-klassen. Når eieren klasser opp til A-førerkort, kan vedkommende få sykkelen sin oppjustert til en fulleekts 70kW-versjon av en autorisert Yamaha-forhandler.

MT-10 SP / Yamaha / Speed Motorcenter / Motorsykkel / MC

Forrige uke ble MT-10 lansert (les mer om den her), denne uken følger Yamaha opp med den nye MT-10 SP. Denne maskinen er verdens første motorsykkel som er utstyrt med Öhlins’ aller nyeste, elektronisk styrte fjæringssystem foran og bak.

Selv om Yamaha R1M har et lignende system, har MT-10 SP blitt utstyrt med den nyeste generasjonen av Öhlins elektroniske fjæringssystem med en helt ny spoleventil-teknologi i demperne. Denne toppmoderne teknologien gir førere tilpasningsmuligheter for dempingen og sørger for en enda bedre respons.

Føreren kan selv velge mellom 3 manuelle og 3 automatiske moduser. Hvis et av de automatiske modusene velges, justerer systemet retur- og kompresjonsdempingen til å samsvare med kjøreforholdene, og det gjøres kontinuerlige endringer for å sikre optimal demping for de til enhver tid rådende forhold. Manuell modus tillater presis elektronisk justering av kompresjonen og retur-dempingen for både gaelen og bakdemperen. Fra YRC-menyen kan føreren skreddersy fjæringen for å passe perfekt til kjørestilen eller kjøreforholdene etter behov.

MT-10 SP / Yamaha / Speed Motorcenter / Motorsykkel / MC

MT-07 og MT-125 forblir uendret for 2022 med unntak av nye farger.

MT-03 er endelig tilbake og kommer neste sesong med en oppgradert EURO5 motor!

MT-10 SP / Yamaha / Speed Motorcenter / Motorsykkel / MC

Vi venter på informasjon om både leveringstid og pris, men er du på jakt etter ny sykkel neste sesong anbefaler vi at du tar kontakt så fort som mulig for å få satt deg på liste.

Vår Yamaha selger Odd kan nås på 93407326 eller via mail odd@speedmc.no

Velkommen til oss for en hyggelig handel!