Ferieavvikling 2021

Første halvdel av 2021 har vært fantastisk, men også litt spesiell. Vi har solgt utrolig mange motorsykler og det er gledelig å se så mange mennesker ute på to hjul. Samtidig har vi stått ovenfor utfordringer med både levering av sykler og utstyr samt nedstenging av butikken. Sammen med våre fantastiske kunder har vi tatt utfordringene på strak arm og tilpasset oss en annerledes hverdag.

Prøvekjør demosykler / Speed Motorcenter / Motorsykkel / MC

Vi har lagt bak oss noen hektiske måneder, men det er fortsatt mye å gjøre. Gutta på verkstedet jobber som noen helter for at våre kunder skal få de nye syklene sine raskest mulig og servicer gjennomført. Delelager prøver så godt de kan å holde oversikt over deler som er forsinket, samtidig som de aktivt leter etter alternative leverandører. Kundemottak og salg jobber som alltid for å gi den beste kundeopplevelsen til alle som kommer til oss!

Vi går nå inn i en periode med ferieavvikling, og det vil til tider være noe mindre bemanning i butikken enn vanlig. Vi håper på forståelse og lover at vi gjør så godt vi kan for å hjelpe alle best mulig. Vi har normale åpningstider og gleder oss til å fortsette sommeren med likesinnede MC-entusiaster!

Velkommen til oss for en hyggelig handel!