Førerutviklingskurs 22. mai 2022

Vi arrangerer nok en gang førerutviklingskurs i samarbeid med BikePort på KNA banen i Sokndal, og har fortsatt noen plasser ledige!

Dagen gjennomføres i regi av Speed Motorcenter, men arrangeres i samarbeid med BikePort. Det vil være 5 grupper som rullerer på bruk av banen gjennom dagen, enten med 15- eller 20 minutters pass. 3 grupper med uregistrerte sykler, samt 2 grupper med skiltsykler for førerutvikling. Én av disse gruppene på 20 plasser tilhører Speed Motorcenter. Deltagerne vil bli delt inn i mindre grupper med egen instruktør for kjøring under dagen med felles teori mellom passene.

Vi kjører uansett vær og tilpasser programmet etter forholdene. Det vil være fokus på sporvalg, blikk, forankring, sittestilling, innbremsinger, gasskontroll og riktig gir.

Det vil være mulig å kjøpe mat og drikke i kantinen som er på banen.
KNA raceway ligger ved Rv 44 mellom Egersund og Flekkefjord, rett øst for tettstedet Hauge i Dalane. Det er begrenset med overnattingsmuligheter og de aller fleste kjører til banen på søndag morgen eller overnatter på banen.

Tidsskjema søndag 22. mai 2022:

  • 09.00: Førermøte
  • 10.00: Kjørestart
  • 14.00: 1 time lunsjpause
  • 18.00: Kjørestopp

BikePort er godkjent som kursholder hos de fleste forsikringsselskap som krever slik godkjenning, dette for at kaskoforsikringen skal være gjeldene ved en ulykke. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å være sikker på at du er dekket. Kurset er godkjent hos statens vegvesen og gjeldende hos IF.

BikePort har 15 års erfaring med MC-arrangement og har alltid prioritert sikkerheten hos sine deltagere. Derfor er dagen rigget til som stevne etter reglementet til Norges Motorsport Forbund (NMF) for banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse.

Endelig påmelding sendes til caroline@speedmc.no . Når deltageravgiften på 2.000,- er betalt inn til kontonummer: 94880793912 er plassen bekreftet.

Merk innbetalingen med KNA + ditt navn

Velkommen til en morsom dag!