BANEKJØRING PÅ KNA – LEDIGE PLASSER!

Speed Motorcenter inngår et spennende samarbeid med BikePort!

Ønsker du å bli en tryggere fører på veien? Ønsker du å jobbe med dine egne kjøretekniske ferdigheter? Eller kanskje du bare har en drøm om å kjøre på bane? BikePort har etablert seg som en av de største kommersielle aktørene på førerutviklingskurs og RoadRacing treninger, og har gjennom 15 år opparbeidet seg solid med erfaring og et godt omdømme.

Nå har våre kunder mulighet til å melde seg på førerutviklingskurs på den nye KNA banen i Rogaland, hvor Speed i samarbeid med BikePort har en egen gruppe med registrerte motorsykler på banen fredag 16.juli 2021!

Ønsker du å melde deg på? Send mail til caroline@speedmc.no for å sikre deg din plass!
Dagen koster 1750,-. Kjøringen starter 09:30 og varer frem til kl 20:00, så her er det masse kjøretid. Roadracer Caroline Olsen vil sammen med BikePort sine instruktører sørge for at du får mest mulig ut av dagen.

NB!! BikePort er godkjent av forsikringsselskaper som krever at kurs skal godkjennes for at din forsikring skal gjelde under kjøring på lukket område.

En fantastisk mulighet til å bli en bedre og sikrere fører som du ikke bør gå glipp av. Her er det begrenset med plasser så det er førstemann til mølla som gjelder!

Meld deg på nå!

Les mer om KNA her: https://www.motorcenternorway.no/

Les mer om arrangementet til BikePort her: https://bikeport.no/blog/forerutviklingskurs-kna-juli-2021/