Forleng MC-sesongen med varmeklær fra Gerbing!

Ønsker du å forlenge sesongen? Da er Gerbing et godt alternativ til underbekledning for deg som fryser lett eller som vil strekke motorsykkelsesongen til det lengste.

Med jakker og bukser belagt med Thinsulate hvor også sokker og hansker kan kobles til, vil varmetrådene dekke det meste av kroppen. Dette komplimenterer resten av dine MC-klær og kjøreutstyr på kalde dager.

En kald motorsyklist er tross alt en dårlig motorsyklist.

Tøyet kobler du enten rett på MC-batteriet, i 12V uttak eller ekstra Gerbing batteri. Klærne fungerer fint alene, men også med mulighet til å koble det sammen med ledninger som følger med. Hvis 100 % styrke er for mye eller du ønsker å regulere varmen, så er det mulig å kjøpe Bluetooth-kontroller som regulerer varmen i plaggene. Her kan man enten regulere varmen sammen eller separat. (Kommer an på om du har single eller dual kontroller) Her er mulighetene mange!

Vår Yamaha-selger Odd er en som ikke lar verken regn eller lave temperaturer stoppe han fra å nyte lange turer på 2-hjul. Han er en stor tilhenger av varmeproduktene fra Gerbing og deler gjerne sine erfaringer med ivrige MC-entusiaster som kommer innom butikken. 

Se vårt utvalg av Gerbing her

Velkommen til Speed MC!