Speeddagen 9.april er utsatt!

Grunnet et større utbrudd av COVID-19 og høyt fravær blant de ansatte her på Speed Motorcenter er vi dessverre nødt til å utsette Speeddagen til 23.april.

Thor / Terje / Speeddagen / Speed Motorcenter / Motorsykkel / MC

Det er kun få dager igjen til den etterlengtede Speeddagen. Det er tatt en vanskelig avgjørelse om å utsette arrangementet.

Butikken har klart seg bra gjennom hele pandemien, vi har tatt smittevern på alvor og unngått nedstengelser, derfor er det ekstra ergerlig at vi nå opplever et større utbrudd rett før årets viktigste event.

Nå er påsken er rett rundt hjørnet! Forhåpentligvis blir det flott MC-vær og vi vet at mange gleder seg til sesongstart. Det siste vi ønsker er å være et episenter for smitte, samtidig som vi selvfølgelig ønsker å stille mannsterke for å hjelpe kunder så godt vi kan.

Vi håper på forståelse og garanterer at det blir en skikkelig MC-fest lørdag 23. april! Formålet er fortsatt å kickstarte sesongen med alle de største leverandørene til stede, MC-nyheter fra Yamaha og BMW utstilt og ikke minst et stort salg på alt av deler og utstyr i butikken!

Vi har normale åpningstider lørdag 10-14, men utvidet åpningstider på Speeddagen med 10-16.

Velkommen!