Stort utvalg av MC-utstyr

MC-utstyr er et tillitsforhold – og vi går ikke på kompromiss med sikkerheten. Vi fører MC-utstyr av beste kvalitet som sikrer at våre kunder er maksimalt beskyttet og fornøyd. Vi har avtaler med alle de store leverandørene av klær og MC-utstyr. Dette gjør at vi kan tilby varer fra kjente merker med høy kvalitet i butikk og nettbutikk.

MC-utstyr ut ifra behov

Vi er opptatt av at våre kunder skal velge riktig utstyr ut ifra sitt behov. Speed Motorcenter har i over 50 år bistått sine kunder med produktkjennskap og kunnskap, og finner gjennom dialog kundenes behov slik at vi kan finne riktig MC-utstyr til akkurat den det gjelder.

Det riktige utstyret varierer fra person til person, og det er veldig individuelt hva som blir riktig. Kom gjerne innom for å se og prøve i vår flotte 2 etasjers butikk i Sandefjord.

Hva må du tenke på ved kjøp av MC-utstyr?

Det er foreløpig bare hjelm som er påbudt i Norge, og det er selvfølgelig viktig å beskytte hodet, men det er like viktig å beskytte hender, rygg, armer og ben.

Det er et par ting vi ønsker at dere skal tenke på når dere skal kjøpe utstyr, så vi har skrevet en artikkel om dette emnet, og her finner du nyttige tips til hvordan finne riktig sikkerhetsutstyr til motorsykkelturen.

Gå direkte til nettbutikken for å se vårt utvalg:

HJELMER | HANSKER | STØVLER & SKO | BEKLEDNING | RYGGSKINNE | AIRBAG

Vi har fagkunnskap i alle ledd og hjelper deg med å finne rett MC-utstyr. Du finner oss på Skolmar 30 i Sandefjord, et steinkast unna E18.

Velkommen til Speed Motorcenter – faghandel siden 1970.