Yamaha Tracer 900

  • Modell 2017
  • 20 200 Km
  • kr 129 000,-

Tekniske data

Årsmodell2017
KM.Stand20 200
MerkeYamaha
ModellTracer 900
Effekt115
Slagvolum900
FargeGrønn

Beskrivelse

Godt holdt Tracer 900 med godkjent takst selges. Sykkelen har sidevesker, tankveske, Touratech veltebøyler og originale YAMAHA varmeholker montert. Den momentrike tresylindrede motoren og det lette aluminiumchassiset er konstruert for å begeistre. Med en oppreist kjørestilling, 18-liters tank og sportskåpe fungerer denne sykkelen like godt i by som på landevei. Kom gjerne innom for en prøvetur og test ut den karakteristiske motorlyden og kjøregleden som denne sykkelen gir.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger motorsykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram #speedmotorcenter
Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Ved kjøp og registrering av motorsykkel må bankbrikke/bank ID medbringes.