Om Speed Motorcenter

Speed Motorcenter er en av Norges største Yamaha og BMW forhandlere.

Speed Motorcenter forhandler i dag BMW og Yamaha. Vi har godkjent verksted med topp mekanikere med utdanning fra BMW Motorrad Training og Yamaha Service Academy. Vi har stor utstilling i butikk som går over to etasjer med BMW, brukt, delelager og verksted i 1. etasje og Yamaha og kjørebekledning i 2. etasje. 

Vi er regionalt skadesenter for IF, som betyr at alle sykler med skade/problem kjøres til oss for takst og påfølgende reparasjon. 

Er du på jakt etter en ny eller brukt motorsykkel, så har vi alt fra mopeder til tunge motorsykler fra Yamaha, og mellomtung klasse og oppover fra BMW. 

To etasjer med pur kjøreglede i Sandefjord!

Våre ansatte

Se oversikt over alle våre ansatte

Slide
Historikk

Her er et kort sammendrag av Speed Motorcenter sin historie. Fra begynnelsen med Rolf Skallist, og frem til i dag. Fra låven på skallist, til industribygget på Skolmar.

Slide
Snakk med en ekspert!

Vi har mange års erfaring hos Speed Motorcenter. Mange mil på veien, mange mil på bane, mange ulike kjøreopplevelser og erfaringer. Mye erfaring med motorsykler, utstyr og bekledning. Send oss en melding om hva du ønsker hjelp med, og en av oss ringer deg tilbake!

Slide
NY MC - Speed Motorcenter
NY MC
Brukt MC - Speed Motorcenter
BRUKT MC
Lett MC - Speed Motorcenter
Lett MC
Kjøreutstyr MC - Speed Motorcenter
NETTBUTIKK
Deler MC - Speed Motorcenter
DELER
Verksted MC - Speed Motorcenter
VERKSTED
Yamaha & BMW
Forhandler av BMW Motorrad MC : Speed Motorcenter
Forhandler av Yamaha MC : Speed Motorcenter