Yamaha Tracer 9

  • Modell 2021
  • kr 159 900,-

Tekniske data

Årsmodell2021
MerkeYamaha
ModellTracer 9
Effekt119
Slagvolum890

Beskrivelse

Europas bestselgende Sport Touring er blitt helt omdesignet, og fått en 890cc 3-sylinders motor med stor kapasitet som gir enda sterkere dreiemoment for berusende akselerasjon. Enten du presser hardt på en kronglete fjellvei eller dekker store avstander på motorveien, vil det nye, lettvektige understellet sørge for at motorsykkelen alltid er smidig og gir tourer-stabilitet – enten du reiser alene eller med passasjer.

En ny 6-asklet IMU styrer de lenesensitive elektroniske hjelpesystemene som gir deg presis kontroll på alle mulige overflater og under alle værforhold – mens doble TFT målere og full LED-belysning understreker denne allsidige sport tourer-modellens premium spesifikasjoner. TRACER 9 har kapasitet til 3 vesker og en rekkevidde på minst 350 km. Den er bygget for å pumpe opp adrenalinet ditt og ta deg med til en ny verden.

Av nyheter kan nevnes – Euro 5 motor med flere hester og mer moment, hjelpesystemer som er sensitive for lenevinkelen, full LED-belysning, doble 3.5” TFT display, lettvektige SpinForged hjul, justerbar fjæring, Traction Control System (TCS), Slide Control System (SCS), Front Wheel Lift Control System (LIF) og Brake Control system (BC) +++

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 4.000,-

Pris med forbehold om avgiftsendringer i 2021.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram #speedmotorcenter

Se også Web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php