Yamaha Tracer 9 GT

  • Modell 2021
  • kr 185 900,-

Tekniske data

Årsmodell2021
MerkeYamaha
ModellTracer 9 GT
Effekt119
Slagvolum890

Beskrivelse

Sport Touring har aldri vært bedre noensinne. Med en eksklusiv elektronisk semi-aktiv fjæring som konstant justerer dempekraften foran og bak, får du den smidigste og tryggeste kjøreturen uansett last eller hastighet. TRACER 9 GT laget for å levere det høyeste nivået av dynamisk touring komfort. Sykkelen leveres med EU5 890cc CP3 motor med flere hester og mer moment.

Tracer 9 GT kommer i tillegg med:

* Harde sidevesker
* Opp-ned Quick Shift System
* LED-svingelys
* Doble 3.5” TFT displayer
* Cruice control
* Håndtaksvarmer med 10 nivåer

Tracer 9 GT er nå utstyrt med noen av de mest avanserte elektroniske hjelpesystemene, som gir deg økt selvtillit og presis kontroll under alle forhold. Den 6-akslede IMU er videreutviklet fra R1M og IMU med 6 akser, med hjelpesystemer som er sensitive for lenevinkelen, 3 modus Traction Control System (TCS), Slide Control System (SCS), front wheel Lift Control System (LIF) og Brake Control SYSTEM (BS).

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 4.000,-

Pris med forbehold om avgiftsendringer i 2021.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram #speedmotorcenter

Se også Web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php