Yamaha Tracer 7 GT

  • Modell 2021
  • kr 134 900,-

Tekniske data

Årsmodell2021
MerkeYamaha
ModellTracer 7 GT
Effekt75
Slagvolum689

Beskrivelse

TRACER 7 GT er designet og konstruert for å gi deg en spennende kjøreopplevelse med massevis av komfort og dynamisk stil i omtrent alle kjøresituasjoner. Den EU5 kompatible CP2-motoren produserer et lineært dreiemoment som fortsetter å skyve rett gjennom turtallsområdet for akselerasjon i hvert gir. Det kompakte chassiset og den justerbare fjæringen er bygget for å skjære raskt og presist gjennom hvert sving.

Blir levert med 20 liters sidevesker, høyere touringskjerm og justerbart komfortsete.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 4.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram #speedmotorcenter

Se også Web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php