BMW S1000XR

  • Modell 2020
  • 16 400 Km
  • kr 269 568,-

Tekniske data

Årsmodell2020
KM.Stand16 400
MerkeBMW
ModellS1000XR
Effekt165
Slagvolum1000
FargeRød

Beskrivelse

Sport, Adventure eller Touring? Du kan få alt.
Med BMW`s nye S 1000 XR kan du nyte hver sving, mil etter mil, en nytelse av kontroll og komfort.. Turen blir målet, og du kan holde på eller avslutte når du vil!

Med sin justerbare vindskjerm, avslappende sittestilling, reduserte vekt får du bedre akselerasjon, bedre smidighet, kortere bremseavstand som gjør at den er lettere å manøvrere. Fult utstyrt er den 10 kg lettere enn sin forgjenger.

Med ECALL-systemet intelligent nødanrop utviklet av BMW Motorrad, som automatisk tar kontakt med BMW-kundesenter ved en ulykke. Systemet er festet til styret og kontakter nødetatene så raskt som mulig. Det er påvist at bruk av ECALL-systemet bringer nødetatene raskere til ulykkesstedet.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger motorsykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram #speedmotorcenter
Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php
Ved kjøp og registrering av motorsykkel må bankbrikke/bank id medbringes

S1000XR S 1000 XR S1000 XR S 1000XR