Yamaha NMAX-125

  • Modell 2021
  • kr 38 900,-

Tekniske data

Årsmodell2021
MerkeYamaha
ModellNMAX-125
Effekt12
Slagvolum125

Beskrivelse

NMAX 125 modellens sporty og dynamiske nye design har slanke LED-lys foran og bak og en aerodynamisk front som gir bedre beskyttelse mot vær og vind. Det gir bedre manøvreringsmuligheter i trang bytrafikk, og den lette ergonomien gjør dette til en morsom liten scooter å kjøre.

2021 modellen kommer med CCU (Communication Control Unit), Smart Key, traction control, start og stop motorfunksjon, større LCD instrument, strømuttak og skivebremser med ABS.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 2.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen