Yamaha MT-09

  • Modell 2021
  • kr 144 900,-

Tekniske data

Årsmodell2021
MerkeYamaha
ModellMT-09
Effekt115
Slagvolum900

Beskrivelse

VI HAR SORT OG BLÅ MT-09 I BUTIKKEN FOR RASK LEVERING !

Den originale MT-09 modellen var en helt ny type japansk maskin som brakte ekte spenning og ren opplevelse tilbake til motorsykkelverdenen. Det inspirerte over 50.000 europeiske førere til å bli del av den voksende Hyper Naked – bevegelsen. Nå er den helt nye MT-09 lansert, bygget for å tilhøre the Dark Side of Japan!

Den EU5-kompatible 889cc CP3 motoren med stor kapasitet gir høyere nivåer av dreiemoment under lavere rpm, slik at du får enda mer eksplosiv akselerasjon og kan fokusere på veien. En høyteknologisk IMU med 6 akser er et elektronisk hjelpemiddel i toppklassen, så du får ultimat kontroll. Og QSS gjør superrask oppskifting og mer stabil nedskifting mulig.

Den nye modellen har laserskarp håndtering, takket være et understell i kompakt aluminium, justerbart fjæringssystem og superlette hjul. Doble 298mm forbremser med radial hovedsylinder for fingertuppkontroll. Den radikale, neste generasjons stylingen og det rene, udekkede understellet understreker at MT-09 er den ultimate Hyper Naked-modellen.

EU5 889cc CP3 motor
Helt ny lettvektig ramme i CF-støpt aluminium
Neste generasjons design og styling
IMU med 6 akser, pluss hjelpesystemer som er sensitive for lenevinkelen
3.5-tommers TFT skjerm i farger
Kompakt LED-frontlys med dobbeltfunksjon
Quick Shift System (QSS)
Lettvektige SpinForged hjul
Justerbar fjæring er nytt
Radial hovedsylinder på forbremsen

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 4.000,-

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også Web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Vi tar forbehold om feil i annonsen.