Yamaha Tracer 7 GT

  • Modell 2021
  • 5 800 Km
  • kr 119 568,-

Tekniske data

Årsmodell2021
KM.Stand5 800
MerkeYamaha
ModellTracer 7 GT
Effekt73
Slagvolum689
FargeTech Kamo

Beskrivelse

Vi selger vår Tracer 7 GT demo til høstpris.

TRACER 7 GT er en sann sports tourer som tilbyr sensasjonelle kjøreopplevelser over lange distanser. Utstyrt med 20-liters vesker, en høy vindskjerm og komfortabelt sete, er denne sport toureren lettest i sin klasse, og gir deg en perfekt kombinasjon av spennende ytelse, lett smidighet og utmerket touring-kapasitet.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen