Yamaha YZF-R125 Kampanje!

  • Modell 2022
  • kr 72 900,-

Tekniske data

Årsmodell2022
MerkeYamaha
ModellYZF-R125 Kampanje!
Effekt15
Slagvolum125

Beskrivelse

Vi har sykkel på lager for rask levering, ta kontakt for kampanjepris !!!

Med sin høyteknologiske 125ccc EU5-motor, lette chassis og MotoGP®-inspirerte design, leverer den dynamiske R125 supersport-sykkelen spennende ytelse og presise kjøreegenskaper – noe som gjør den til den hotteste saken du kan eie i 125cc-klassen. Med historisk hvitt og rødt racing-design som hyller Yamahas 60 år med GP-racing, bringer den fantastiske nye R125 World GP 60th Anniversary ikonisk racing-stil til 125cc-klassen!

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 2.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen