Yamaha Tracer 9 GT - HØSTKAMPANJE !!

  • Modell 2022
  • kr 190 000,-

Tekniske data

Årsmodell2022
MerkeYamaha
ModellTracer 9 GT - HØSTKAMPANJE !!
Effekt119
Slagvolum890

Beskrivelse

Høsten er her, men det er fortsatt litt igjen av sesongen. Bestill din nye Tracer 9 GT nå til sterkt redusert pris, med eller uten ferdig montert toppboks. Vi tar gjerne vare på sykkelen for deg i vinter og kan tilby gunstig vinterlagring med 1. gangs service. Da er du klar med for nye turer i 2023 sesongen.

Tracer 9 GT med toppboks – kr 190.000,- ferdig klargjort og registrert (spar kr 16.000,-)

Tracer 9 GT uten toppboks – kr 183.900,- ferdig klargjort og registrert (spar kr 14.000,-)

Gjelder kun 2022 modell Tracer 9 GT i farge Red Line og så langt lageret rekker !

Vi har Tracer 9 GT på demo – velkommen for prøvekjøring !

Sport Touring har aldri vært så bra noensinne. Med en eksklusiv spesifikasjon for elektronisk semi-aktiv fjæring som konstant justerer dempekraften foran og bak, slik at du får den smidigste og tryggeste kjøreturen uansett last eller hastighet, er TRACER 9 laget til å levere det høyeste nivået av dynamisk touring komfort.

Du kan lese mer om sykkelen her: https://speedmc.no/ny-mc/tracer-9-gt/

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen