Yamaha Tracer 9 GT - KAMPANJE !!

  • Modell 2022
  • kr 183 000,-

Tekniske data

Årsmodell2022
MerkeYamaha
ModellTracer 9 GT - KAMPANJE !!
Effekt119
Slagvolum890

Beskrivelse

Bestill din nye Tracer 9 GT nå til sterkt redusert pris ferdig klargjort og registrert. Vi tar gjerne vare på sykkelen for deg i vinter og kan tilby gunstig vinterlagring. Da er du klar for nye turer i 2023 sesongen.

Gjelder kun 2022 modell Tracer 9 GT i farge Red Line og så langt lageret rekker !

Sport Touring har aldri vært så bra noensinne. Med en eksklusiv spesifikasjon for elektronisk semi-aktiv fjæring som konstant justerer dempekraften foran og bak, slik at du får den smidigste og tryggeste kjøreturen uansett last eller hastighet, er TRACER 9 laget til å levere det høyeste nivået av dynamisk touring komfort.

Du kan lese mer om sykkelen her: https://speedmc.no/ny-mc/tracer-9-gt/

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen