Yamaha Tènèrè 700 World Ride

  • Modell 2022
  • kr 172 900,-

Tekniske data

Årsmodell2022
MerkeYamaha
ModellTènèrè 700 World Ride
Effekt72
Slagvolum689

Beskrivelse

Dette er den nyeste langdistansesykkelen fra Yamaha, og en motorsykkel som vil endre måten du utforsker kloden på. Ténéré 700 World Raid har to bensintanker og lenger fjæringsvei. Dermed kan du nå legge ut på lengre turen enn før og utforske hva som befinner seg bak de sju blåner. De to tankene rommer til sammen hele 23-liter bensin. Dette gir en rekkevidde på opptil 500 kilometer – noe som gjør at du kan kjøre langt utenfor allfarvei uten å bekymre deg for å kjøre bensintom. For å sørge for at du har den informasjonen du trenger har den en 5″ TFT-skjerm i farger. Denne kan blant annet vise deg informasjon om innkommende telefonsamtaler, slik at du alltid kan nås uansett hvor du er (om du vil).

Blant de eksklusive funksjonene finner vi en Öhlins-styringsdemper samt fullt justerbar fjæring med lang vandring foran og bak. Dermed takler sykkelen tøft terreng. En ABS med tre moduser gir deg trygghet under alle forhold. Alt denne sykkelen trenger er en fører som deg som har mot til å bryte hverdagsrutinene og sikte mot horisonten.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 4.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen