Yamaha MT-07 Pure

  • Modell 2023
  • kr 107 900,-

Tekniske data

Årsmodell2023
MerkeYamaha
ModellMT-07 Pure
Effekt73
Slagvolum689

Beskrivelse

Endelig har vi MT-07 tilbake i butikken!! Du ser på en av de mest populære motorsyklene på gaten i dag. I tiåret siden Yamaha lanserte den banebrytende Hyper Naked-serien har over 160 000 har MT-07 blitt valgt av Europas kjørere. Den nye MT-07 Pure ønsker deg velkommen til en fantastisk kjøreopplevelse. Så snart du starter sykkelens 690cc CP2-motor, vet du at dette er noe veldig spesielt. Motorens ujevne avfyringssekvens er utviklet ved hjelp av Yamahas crossplane-teknologi, og gir et sterkt og lineært dreiemoment for spennende akselerasjon fra bunn av – mens den pulserende eksosen gir den perfekte lyden til enhver kjøretur. MT-07 Pure har i tillegg en ideell passform for enhver fører – og sykkelens kompakte dimensjoner gjør Hyper Naked til en av de mest smidige syklene i enhver situasjon. Den er spennende å kjøre og bygget for å fange alles oppmerksomhet: Dette kan være sykkelen som har alt du ønsker deg. Og mye mer.

Denne kommer også i A2 (48 HK) til samme pris.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 4.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen