Yamaha XSR125 Legacy

  • Modell 2022
  • kr 61 900,-

Tekniske data

Årsmodell2022
MerkeYamaha
ModellXSR125 Legacy
Effekt15
Slagvolum125

Beskrivelse

Denne lette Faster Sons -modellen er den ideelle sykkelen for alle som setter pris på tidløs design og autentisk stil – men som også ønsker den sportslige ytelsen som følger med den aller nyeste motor- og chassisteknologien. XSR125 Legacy er inspirert av fortiden og bygget for fremtiden, og er det ultimate valget for enhver fører – nybegynner, erfaren eller tilbakevendende motorsyklister.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kr 2.000,- kommer i tillegg.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen.