Yamaha Tenere 700 World Raid

  • Modell 2023
  • kr 179 900,-

Tekniske data

Årsmodell2023
MerkeYamaha
ModellTenere 700 World Raid
Effekt73
Slagvolum689

Beskrivelse

På begynnelsen av 1980-tallet lanserte Yamaha en sykkel som skulle starte en helt ny trend blant motorsyklister. Med den store tanken, den robuste motoren og det allsidige chassiset gjorde den opprinnelige XT600 Ténéré langdistanseeventyr mulig for alle som hadde et ønske om å oppdage nye landskap og andre kulturer. Dens store 23-liters doble drivstofftanker gir en rekkevidde på opptil 500 kilometer – noe som gjør det mulig å krysse enorme områder av villmark uten at du trenger å bekymre deg for å gå tom.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kr 4.000,- kommer i tillegg.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen