Yamaha MT-125

  • Modell 2017
  • 12 800 Km
  • kr 39 591,-

Tekniske data

Årsmodell2017
KM.Stand12 800
MerkeYamaha
ModellMT-125
Effekt15
Slagvolum125
FargeSvart

Beskrivelse

Meget fin MT-125 2017 modell, med servicehistorikk og godkjent takst fra vårt verksted. Dette er en av de mest populære, hvis ikke den mest populære, lettsykkelen som finnes der ute. Og akkurat denne modellen er kjent for sin store flotte frontlykt. Ekstra utstyr som er montert på denne sykkelen er et kort skiltoppheng, noe som løfter utseende på sykkelen et par hakk.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen