Yamaha Tènèrè 700 World Rally

  • Modell 2023
  • kr 198 900,-

Tekniske data

Årsmodell2023
MerkeYamaha
ModellTènèrè 700 World Rally
Effekt74
Slagvolum689

Beskrivelse

YAMAHA T7 World Rally er en lettkjørt sykkel med momentsterk motor og god sittestilling. Den har et kult oppreist stuk som gir storsykkel følelse. I tillegg har den enkel instrumentering og er behagelig både på lande- motorvei og grus. Tènèrè 700 World Rally står til en sekser på terningen!

I 1983 presenterte Yamahas sin aller første Ténéré-modell: Den endret alt. Med sin store tank og robuste kjør-overalt allsidighet, åpnet denne suksessrike motorsykkelen en spennende ny tidsalder for eventyrkjøring. 40 år senere hyller den eksklusive reiseenduroen Ténéré 700 World Rally Yamahas suksessrike Dakar-sykler – og gir deg friheten til å dra hvor du vil.

Inspirert av maskinene som tok seks Dakar-seire i hendene på den legendariske franske føreren Stéphane Peterhansel, har Ténéré 700 World Rally eksklusive fabrikkracingfarger. Den er spekket med godbiter som en lett Akrapovi? slip-on-lyddemper, spesiell gaffel med lang fjæringsvei, samt hjul og et flatt rallysete i svart.

Denne førsteklasses adventure-sykkelen er den mest sofistikerte modellen i Yamahas Adventure-serie. Med sine doble drivstofftanker på til sammen 23-liters og den velkjente momentsterke 690cc CP2-motoren, samt klassens beste KYB-fjæring og et tilkoblet TFT-instrumentdisplay, er Ténéré 700 World Rally klar for hvilket som helst eventyr.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr. 4.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen