Yamaha R1M

  • Modell 2024
  • kr 409 900,-

Tekniske data

Årsmodell2024
MerkeYamaha
ModellR1M
Effekt200
Slagvolum998

Beskrivelse

Vi har sikret oss et eksemplar av denne fantastiske supersport sykkelen fra øverste hylle, for sikker og rask levering! Dette er den mest avanserte produksjonsmodellen for førere som ikke vil inngå kompromisser. Utstyrt med den legendariske 998 cc crossplane-motoren og Yamahas lette deltabox-chassis i aluminium, er R1M den ultimate banemaskinen. Og med neste generasjons elektronikk lar denne kompromissløse motorsykkelen deg ta ut ditt sanne potensial på racingbanen.

Det som virkelig gjør R1M til noe helt banebrytende, er de høyteknologiske funksjonene for førerstøtte, inkludert bremsekontroll, motorbremsestyring og startkontroll – samt en kommunikasjonskontrollenhet for datalogging og trådløs motorjustering. Med helsvarte felger, karbonpaneler, svart/sølv tankfarge og nyeste grafikk, er R1M den ultimate R-seriemodellen, og leverer den mest komplette banepakken.

Detaljer som kan nevnes :

* Karbon kåpesett
* Lett karbonstuss m/lap timer
* Öhlins Electronic Racing Suspension
* Brake Control-system
* Launch Control
* Gravert produkssjonsnummer
* +++

Sjekk her https://www.yamaha-motor.eu/no/nb/motorcycles/supersport/pdp/r1m-2024/ for flere detaljer.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kr 4.000,- kommer i tillegg

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen