Harley-Davidson Road Glide Limited

  • Modell 2022
  • 16 490 Km
  • kr 480 613,-

Tekniske data

Årsmodell2022
KM.Stand16 490
MerkeHarley-Davidson
ModellRoad Glide Limited
Effekt88
Slagvolum1868
FargeSort

Beskrivelse

*SELGES FOR KUNDE* – ikke innbytte.

En fullpakket Grand Touring maskin med 114 kubikk-tommers (1868 cc) kraftpakke av en motor i ny premium finish. Nyt kjøreturen fullt ut. For motorsyklister som søker komfort og ytelse.

Med denne kan du tilbakelegge mil etter mil med god plass til utstyr og fantastisk sittekomfort for passasjer. Harley-Davidson bringer frem Route 66 bilder i hodet på E-18, men fungerer også godt på de de smale og svingete veiene.

Sykkelen har navigasjon, musikk og telefon tilkobling i stor 6,5» TFT farge skjerm. Det er montert ekstra fothvilere for «utstrakt» sittestilling (Highway pegs), ryggstøtte for sjåfør og ekstra markerings- og blinklys foran.

Sykkelen kommer rett fra service og fremstår strøken. Velkommen innom for en MC prat !

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen