Yamaha MT-10 - KAMPANJE !!!

  • Modell 2022
  • kr 264 900,-

Tekniske data

Årsmodell2022
MerkeYamaha
ModellMT-10 - KAMPANJE !!!
Effekt166
Slagvolum996

Beskrivelse

Endringer har skjedd med nye MT-10 ! Vi har prøvekjørt og opplever den som en fantastisk kjøremaskin av lyd, kraft, rå svingegenskaper og potent kraft! Nysgjerrig ? Ring gjerne for en MC prat.

Finjustert for å levere en enda mer dreiemoment og en sensasjonell opplevelse, er MT-10 den mest avanserte modellen i Hyper Naked-familien til Yamaha. Den nyeste MT-10 er produsert med banebrytende motor- og chassisteknologi lånt fra R1. Forvent mer kraft, smidighet og følelse.

Kongen av MT-serien inngir total respekt. Det første du vil legge merke til er den kompakte nye frontlysenheten og den omdesignede tanken som fremhever MT-10s enestående vakre linjer. Straks du hører 998cc CP4-motorens dype innsugsbrøl fra luftinntakene, vet du at denne sykkelen er den rette for deg.

Skjult langt inne i det lette Deltabox-kabinettet finner du den mest sofistikerte samlingen av elektroniske hjelpemidler, designet for å gi deg den mest mulig kontroll. Med justerbare høyteknologiske systemer som styrer grep, sladder, wheelies, motorbremsing og nedbremsinger, kan du få MT-10 til å gjøre akkurat det du ønsker.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kr 4.000,- kommer i tillegg

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen