Yamaha NMAX 125

  • Modell 2024
  • kr 47 900,-

Tekniske data

Årsmodell2024
MerkeYamaha
ModellNMAX 125
Effekt12
Slagvolum125

Beskrivelse

Nå er øyeblikket kommet til å vurdere hvordan du skal komme deg frem i byen, og NMAX 125 er Yamahas visjon for ny personlig mobilitet. Drevet av en livlig og økonomisk Blue Core 125cc motor som kan ta deg ca. 300km på en full drivstofftank, får du denne lette-å-kjøre scooteren for pendlere med premium finish og høye spesifikasjoner til en bra pris.

NMAX 125-modellens sporty og dynamiske design har slanke LED-lys foran og bak, og en aerodynamisk front som gir bedre beskyttelse mot vær og vind. Det gir bedre manøvreringsmuligheter i trang bytraffikk, og den lette ergonomien gjør dette til et av de mest komfortable fremkomstmidlene.

Du blir overrasket over hvor mye høyteknologisk utstyr som følger med som standardutstyr! NMAX 125-modellen har et Communication Control Unit (CCU) som kobler til smarttelefonen din gjennom Bluetooth og får tilgang til viktig informasjon – og funksjoner som Smart Key tenningsystem uten nøkkel, strømuttak og lagringsrom under setet gjør hverdagslivet så mye lettere.

Her kan du lese mer om NMAX 125 – https://www.yamaha-motor.eu/no/nb/scooters/urban-mobility/pdp/nmax-125-2024/#2024-G125YM-PGD

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kommer i tillegg med kr 2.000,-

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Vi tilbyr også betalingsutsettelse av inn til kr. 75.000,- i opptil 9 måneder. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen