Yamaha MT-125 - KAMPANJE !!!

  • Modell 2024
  • kr 69 900,-

Tekniske data

Årsmodell2024
MerkeYamaha
ModellMT-125 - KAMPANJE !!!
Effekt15
Slagvolum125

Beskrivelse

KAMPANJE :

Kjøper du ny 2023/2024 modell MT-125 før 31. august 2024 får du YAMAHA tilbehør/kjøreutstyr til en samlet verdi av kr 10.000,- med på kjøpet!

Ta kontakt eller kom innom for nærmere informasjon om kampanjen.

Med en karakterfull momentsterk motor, kompakt fremoverlent styling og et aggressivt MT-design, er det ingen andre lettvektere som kan måle seg med denne spennende modellen.

MT-125 er utstyrt med hjelpe- og slureclutch (A&S), som gir girskifting med superlett følelse. A&S clutchen gir smidigere nedgiring med mindre fysisk kraft fra føreren og bidrar til å forhindre at bakhjulet låser seg. MT-125 er også utstyrt med traction control (TCS) som minimerer sjansene for sladding, noe som gir optimal kontrollbarhet og spenning.

For topp bremsekraft er MT-125 ustyrt med en radialmontert kaliper og en stor bremseskive på 292 mm. Dette oppsettet gir fingertuppkontroll under lave hastigheter og fremdragende bremsefunksjon i høye hastigheter.

Sykkelens CCU kommuniserer med MyRide-appen slik at tekstmeldinger og varsler om innkommende anrop vises på skjermen. Denne tilkoblingen lar deg også overvåke alle viktige parametere på sykkelen gjennom appen.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kr 2.000,- kommer i tillegg.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen.