Yamaha Tracer 9 - SUPERTILBUD !!

  • Modell 2024
  • kr 149 900,-

Tekniske data

Årsmodell2024
MerkeYamaha
ModellTracer 9 - SUPERTILBUD !!
Effekt119
Slagvolum890

Beskrivelse

Vi kjører SUPERTILBUD på Tracer 9. Ordinær pris kr 189.900,- så her får du mye sykkel for pengene !!

Tracer 9 er en fantastisk kjøremaskin i basis versjon. Hvis du ønsker er det mulig å bygge på med sidevesker og toppboks etter hvert. Den har manuelt justerbare fjærer, 3,5-tommers TFT (farge)skjerm, 6 akset IMU (Inertial Measurement Unit) med noen av de mest avanserte elektroniske hjelpesystemene for trygg kjøring og cruise control.

Den økonomiske 890cc CP3-motoren med høyt dreiemoment har fleksibiliteten til å cruise i den hastigheten som føles best – og med muligheten til å kjøre over 350 km mellom hver fylling kan du tilbakelegge store avstander på én dag. Og når du føler deg i humør til å presse hardere, har TRACER 9 kraften og smidigheten til å få adrenalinet til å strømme på Europas legendariske fjellveier.

Vi har Tracer 9 (GT+) på demo, så velkommen innom for prøvekjøring !

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kr 4.000,- kommer i tillegg

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen