Yamaha Tracer 9 GT +

  • Modell 2023
  • 8 050 Km
  • kr 219 613,-

Tekniske data

Årsmodell2023
KM.Stand8 050
MerkeYamaha
ModellTracer 9 GT +
Effekt119
Slagvolum890
FargeIcon Performance

Beskrivelse

SELGES FOR KUNDE, IKKE INNBYTTE.

YAMAHA sitt nye «flaggskip» selges pent brukt. Nye TRACER 9 GT+ er Yamahas ultimate Sport Tourer med en førsteklasses spesifikasjon som leverer nye nivåer av allsidighet og funksjonalitet.

Den 7-tommers TFT-skjermen med flere temaer tilbyr full smarttelefontilkobling, og med Garmin Motorize-appen får du tilgang til navigasjon med hele kartet for effektiv ruteplanlegging.

Av funksjoner kan i tillegg nevnes :

* Adaptiv cruicekontroll (ACC)
* Radarkoblet Unified Brake System
* 3. generasjon Quick shifter
* KYB semi-aktiv fjæring
* Integrerte kjøremoduser

Dette er sykkelen du bare blir mer og mer fornøyd med. Her kan du lese hva vår egen Kyrre Hagen skriver etter å ha testet Tracer 9 GT + – https://speedmc.no/mc-tester/yamaha-motorsykler/tracer-9-gt-setter-ny-standard/

Velkommen innom for å la deg overbevise med en runde prøvekjøring.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger motorsykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram #speedmotorcenter
Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Ved kjøp og registrering av motorsykkel må bankbrikke/bank ID medbringes