Touringtreffet 2024

Høstens vakreste eventyr! 

speedmotorcenter / speedmc / touringtreffet

Også i år vil vi gjennomføre Touringtreffet på Beitostølen den første helgen som toucher september. I år blir det 30 august til 1. september.  

Speed Motorcenter gjennomførte vårt første treff på Beitostølen i 2015, så årets arrangement vil bli 9’ende gang i vakre omgivelser i Valdres og på Radisson Blu på Beitostølen. Motorsyklister fra hele landet tar turen til Beitostølen denne helgen, og vi har hatt besøk fra Lindesnes i sør til Finnmark i Nord. 

ALLE MOTORSYKLISTER ER VELKOMMEN TIL FJELLS DENNE HELGEN. 
Om du er kunde på Speed Motorcenter eller ikke spiller ingen rolle, de som ikke kjenner oss kommer jo til å bli kunder når de ser hvilken flott gjeng vi er på Speed Motorcenter! 😉 

Det blir prøvekjøring av årets modeller fra YAMAHA, BMW, og mulig noen nye spennende modeller fra andre leverandører. 😉 

Vi har i alle disse årene vært heldig med været og vi planlegger også dette året å ha strålende høstvær under arrangementet. 

Les mer på www.touringtreffet.no 

speedmotorcenter / speedmc / touringtreffet

Booking gjøres direkte mot hotellet med arrangement kode «Touringtreffet» 

Endelig program er ikke fastlagt, men vi vil selvsagt gjennomføre de tradisjonelle felles aktiviteter med kjøreturer på Grus og asfalt, fottur i fjellet for gjester som ikke ønsker å kjøre tur, (Far på fottur mens mor koser seg med en MC tur)! Det vil bli et grunnleggende gruskurs, samt mange andre aktiviteter på «stevneplassen» eller andre egnede steder! 

 Vi håper å se deg på Beitostølen denne helgen! 

Event informasjon