Bekledning / Sikkerhetsutstyr / MC-klær

Vi velger leverandører av kjøreutstyr og mc-klær med omhu slik at vi er sikre på at varene du kjøper hos oss har god kvalitet.

Å kjøre motorsykkel vekker ulike følelser hos ulike mennesker. Å kjøre motorsykkel er en livsstil. Det blir en måte å leve på, rett og slett, og for mange er det en nødvendighet for å ha det bra. På motorsykkelen kommer friheten, du kan legge krav og stress bak deg, og bare kjøre med senka skuldre.

Kjøre- og sikkerhetsutstyr til motorsykkel er essensielt for å beskytte føreren mot alvorlige skader, og øke komforten og kontrollen under kjøring. Motorsykler gir lite fysisk beskyttelse sammenlignet med biler, og i en ulykke er føreren mer utsatt for direkte kontakt med bakken og andre objekter. En hjelm beskytter hodet mot livstruende hodeskader, mens hansker, jakke, bukse og støvler beskytter resten av kroppen mot skrubbsår, kuttskader og brudd. Utstyr med innebygde beskyttelsesinnlegg kan redusere skader ved sammenstøt og skraping mot asfalt.

Riktig utstyr beskytter også mot vær og vind, noe som er viktig for komfort og sikkerhet. Vanntette jakker og bukser holder deg tørr i regn, mens ventilasjon holder deg kjølig i varmt vær. Isolerende lag holder deg varm i kaldt vær, noe som bidrar til å opprettholde konsentrasjonen og reaksjonsevnen. Reflekterende materialer i klærne øker synligheten, spesielt i dårlig lysforhold, og kan forhindre ulykker ved å gjøre det lettere for bilister å se deg.

En god investering

Kjøreutstyr bidrar også til bedre komfort og kontroll. Hansker gir bedre grep på styret, støvler gir god støtte til føttene og anklene, og tilpasset utstyr reduserer tretthet og øker komforten på lange turer. Selv ved små ulykker kan kjøreutstyr beskytte mot mindre skader som skrubbsår og blåmerker. Selv om noen kan tenke at det «ikke skjer noe» med dem, er ulykker uforutsigbare. Å bruke riktig kjøre- og sikkerhetsutstyr er en investering i din egen sikkerhet og velvære, og gjør motorsykling tryggere og mer fornøyelig.

Vi på Speed Motorcenter er opptatt av at kundene våre skal velge riktig utstyr ut i fra behov. Med god produktkjennskap og mye kunnskap vil vi gjennom dialog avdekke dine behov slik av vi kan hjelpe deg å finne riktig mc-klær og utstyr. 

For spørsmål om bekledning, kjøreutstyr og tilbehør kontakt oss på butikk@speedmc.no

Se også: