2023 Yamaha MT-07 & MT-125

Nye tilkoblede TFT-display for de bestselgende MT-07 & MT-125

Yamaha-MT-07-2023-01


Med sin brutale kompromissløse styling, muskuløse chassisdesign og spennende dreiemomentrike crossplane-motorteknologi, er det ingen overraskelse at Yamahas Hyper Naked-modeller har etablert seg som de bestselgende modellene i sine respektive kategorier.

Inspirert av den alternative motorsykkelkulturen preget av Dark Side of Japan-filosofi en, har MT-serien oppnådd 10 års fortsatt suksess i det europeiske markedet. Med over 420 000 solgte motorsykler har Yamaha Hyper Nakeds skapt sin egen subkultur av MT-førere som er blitt inspirert av deres rå appell og evnen til å levere fantastisk ytelse.

For 2023 er denne enestående vellykkede serien forsterket med høyere spesifikasjonsversjoner av MT-07 og MT-125 – samt videreføringen av Hyper Naked-kategoriens bestselger gjennomtidene i form av MT-07 Pure. Hele serien kompletteres med ikoniske MT-09 &MT-09 SP, som også er tilgjengelig i 35 kW, og den bemerkelsesverdige MT-10 &MT-10 SP – den kraftigste Yamaha Hyper Naked.


2023 MT-07:

5-tommers TFT-display med to temaer

Yamaha-MT-07-TFT-Display-2023

2023-MT-07 har en rekke oppgraderinger som forbedrer pakken mens den forblir tro mot det grunnleggende konseptet som er elsket av så mange motorsyklister. Den viktigste oppgraderingen er den nye 5-tommers fullfarge TFT-skjermen som gir et utvalg av to forskjellige skjermtemaer. Street-temaet er et mer moderne oppsett med turteller av bartype øverst og digitale hastighets- og gir indikator, mens Touring-temaet har et mer konvensjonelt sirkulært turteller i analog stil til høyre og digital hastighetsmåler til venstre.


Smarttelefontilkobling med MyRide-appen

Ved å laste ned Yamahas gratis MyRide-app til smarttelefonen, kan førere koble seg til kommunikasjonsenheten på de nyeste MT-07 via Bluetooth® og se varsler om innkommende anrop, e-post og meldinger på den nye TFT-skjermen.


Klargjort for enkel montering av quickshifter

For å lette monteringen av en quickshifter, er den nyeste MT-07 klargjort med nødvendige kabler for tilkobling, noe som gjør det raskt og enkelt å dra nytte av den spennende akselerasjonen og sømløse girskiftene som tilbys av dette nye Yamaha originaltilbehøret.


Nøkkelspesifikasjoner for MT-07 og 35 kW MT-07:

  • 5-tommers TFT-skjerm med full fargeskjerm
  • Valgbare Street- eller Touring-skjermvisninger
  • Smarttelefontilkobling med MyRide-appen
  • Leveres klar for montering av quickshifter


Farger

2023 MT-07 og 35kW MT-07 vil fortsatt være tilgjengelig i Cyan Storm, Icon Blue og Tech Black.MT-07 Pure: Ren kjøreglede

Yamaha-MT-07-2023-14

MT-07 Pure er tilgjengelig i fulleffekt så vel som 35 kW-versjonen, og er en videreføring av 2022-spesifikasjonsmodellen (med invertert LCD-skjerm) og tilbyr mange kostnadsbevisste kunder og kjøreskoler muligheten til å nyte den rene kjøregleden som kommer som standard med denne legendariske motorsykkelen.


Farger

MT-07 Pure vil være tilgjengelig i Yamaha Black.


2023 MT-125:

Yamaha-MT-125-2023-01

Nytt antispinnsystem

MT-125 har allerede en omfattende spesifikasjon, inkludert en 125cc-motor med dreiemomentforsterkende variabel ventilaktivering, samt en Assist og Slipper-clutch, opp-nedgafler og skivebremser med stor diameter. For 2023 raffineres utstyrsnivået til MT-125 ytterligere med et nytt antispinnsystem som gir kjøreren et enda høyere nivå av trygghet og kontroll.


5-tommers TFT-skjerm med full fargeskjerm

Yamaha-MT-125-TFT-Display-2023

Systemet er identisk med det nye designet på MT-07, men bare ett skjermtema er tilgjengelig, Street-tema. Etter at du har lastet ned Yamahas MyRide-app til din smarttelefon og koblet til motorsykkelens kommunikasjonsenhet, kan du se varsler om innkommende anrop, e-post og meldinger på fargeskjermen.


Farger

MT-125 vil fortsatt være tilgjengelig i Cyan Storm, Icon Blue og Tech Black.
Priser og tilgjengelighet er ikke klart enda, har du spørsmål eller er interessert kan du kontakte vår Yamaha-selger Odd på telefon: 934 07 326 eller e-post: odd@speedmc.no

Kontakt oss for en hyggelig handel!