2023 Yamaha Ténéré 700 og Rally Edition

Instrumentoppgraderinger, smarttelefontilkobling og ABS-forbedringer

Yamaha-Tenere-700-2023-02


Siden lanseringen i 2019 har Ténéré 700 oppnådd enestående suksess i hele Europa. Med over 40 000 solgte enheter har den spesielle kombinasjonen av en 690cc CP2-motor med høyt dreiemoment og et robust dual purpose-chassi bekreftet Yamahas posisjon som en av de ledende produsentene av Adventure-motorsykler. Og den legendariske Ténéré er nok en gang den definitive motorsykkelen for enhver oppdagelsesreisende og eventyrsøker.

World Raid-stil 5-tommers TFT-display

Yamaha-Tenere-700-Bremseskive-2023

Både Ténéré 700 og Ténéré 700 Rally Edition er utstyrt med nye 5-tommers TFT-display. Dette displayet av høy kvalitet har et utvalg av to skjermtemaer som passer til forskjellige kjøresituasjoner. I «Explorer»-modus er fokuset på turtallsskalaen, slik at du som fører kan konsentrere deg om å opprettholde det sterkeste dreiemomentet for effektiv kjøring i terreng. «Street»-modus er et mer konvensjonelt utseende med sirkulære tallskiver i analog stil.

Tilkobling til smarttelefon

For å aktivere tilkoblingen må smarttelefon din først kobles til motorsykkelen via Bluetooth® ved hjelp av Yamahas gratis MyRide-app. Så snart du har koblet til smarttelefonen, kan du se varsler om innkommende anrop, e-poster og tekstmeldinger på det nye 5-tommers TFT-displayet, samt overvåke viktige parametere for motorsykkelen via appen.

Forbedrede ABS-moduser

Yamaha-Tenere-700-ABS-2023

Den forrige modellens ABS-system tilbød et utvalg av ON- eller OFF-moduser, og for 2023 er både Ténéré 700 og Ténéré 700 Rally Edition utstyrt med en forbedret 3-modus ABS. Dette forbedrede systemet, som allerede er omtalt på World Raid-modellen, gjør det mulig for deg å velge Full PÅ; Forhjul PÅ bakhjul AV; og Full AV.
Full PÅ er ment for når du kjører på vanlig vei, Forhjul PÅ bakhjul AV er designet for bruk i moderat off road-kjøring der grepet ikke er konstant, mens Full AV er egnet for mer ekstrem off road-kjøring.

Forhåndstilkoblet for quickshifter

Ténéré 700 og Ténéré 700 Rally Edition er klargjort for montering av et quickshift-system som nå er tilgjengelig som originalt Yamaha-tilbehør.

Redesignet bremsehendel foran, ny USB-kontakt, LED-blinklys

For bedre holdbarhet har den fremre bremsehendel blitt redesignet for å tåle utilsiktet skade hvis motorsykkelen skulle falle. Andre oppgraderinger inkluderer en ny USB-kontakt i stedet for det forrige 12 V-designet, samt LED-blinklys.

Nøkkelspesifikasjoner for Ténéré 700 og Ténéré 700 Rally Edition 2023

  • Også tilgjengelig i 35 kW-versjon**
  • 5-tommers TFT-skjerm med to temaer
  • Tilkobling til smarttelefon
  • Tretrinns ABS
  • Nye farger og grafi kk – Icon Blue og Tech Kamo (Ténéré 700)
  • USB-kontakt
  • LED-blinklys
  • Nytt design på bremshendel for forbrems.
  • Forhåndskabling for hurtigskifter

**Gjelder kun Ténéré 700. Ténéré 700 Rally Edition kan bare bestilles i fulleffekt versjon, men er godkjent for konvertering.

Farger

For 2023 får Ténéré 700 oppdatert grafikk og nye farger: Icon Blue og Tech Kamo.


Ténéré 700 Rally Edition vil fortsatt være tilgjengelig i Heritage White.

Priser og tilgjengelighet er ikke klart enda, har du spørsmål eller er interessert kan du kontakte vår Yamaha-selger Odd på telefon: 934 07 326 eller e-post: odd@speedmc.no

Kontakt oss for en hyggelig handel!