Vi ser frem mot 2024-sesongen!

Speed Motorcenter / Butikk / Motorsykkel / MC / Scooter

Vi på Speed Motorcenter har lagt bak oss et spennende år med mye moro og selvfølgelig noen utfordringer. Kunder som dere gir oss ansatte en god følelse og masse energi til å levere den beste jobben og servicen vi kan for dere. Denne tilliten setter vi stor pris på, takk for at dere bruker oss og vår ekspertise. 

Sola har snudd, og for oss som elsker motorsykkel er det en positiv milepæl i løpet av året. Vi ser frem til en ny sesong i 2024 hvor vi skal dele spennende aktiviteter, turer, nyheter og MC-glede med dere. Vi er stolte over å være en faghandel med ekspertise i alle ledd, rett og slett en One Stop Shopping butikk for våre kunder.

Mange MC-nyheter i året som kommer

2024 blir et år med mange spennende nyheter! Vi har allerede hatt den nye BMW R1300GS i butikken en god stund, og den har allerede blitt meget populær. Tilbakemeldingene er positive tross lite prøvekjøring (vinter) og flere har allerede sikret seg en ny sykkel til sesongstart. Vi har alle fire fargene utstilt i butikken, så her er det bare å ta turen innom hvis du ønsker et avbrekk i julestria. Ole Petter og Thor har vært i Spania og testet sykkelen, konklusjonen er at dette er en veldig bra MC som, utrolig nok, har blitt enda litt bedre enn forgjengeren og bestselgeren R 1250 GS. 
Lettere, mer moment, mer HK og adaptivt cruise kontroll for å nevne noe. Her er det bare å glede seg!

BMW har lansert flere spennende nyheter; M1000XR, S1000XR, F800GS, F900GS og R12. Fra Yamaha kommer det flere varianter av kundefavoritten Ténéré 700 hvor man kan velge enda flere utstyrspakker, høy og lav setehøyde, normal eller ekstra stor tank osv. Flere populære modeller i MT-serien har fått en facelift, i tillegg gleder vi oss til å se den splitter nye XSR900GP og racing maskinen R1M utstilt i butikken.

Det vil komme fortløpende oppdatering på hjemmeside vår og i sosiale medier, så følg med!

MC-klær og sikkerhetsutstyr

Vi har en stor avdeling for MC-klær og sikkerhetsutstyr, også her er det mye å glede seg til. Vi har solgt godt etablerte merker i alle år og skal naturligvis fortsette med dette, men vi har også flere spennende nyheter på lur. Det siste året har vi satset på John Doe og REV’IT!, med positive tilbakemeldinger fra kunder. John Doe er et «nøytralt» heritage produkt som tilbyr en avslappet look, men med førsteklasses beskyttelsesevne. Perfekt til deg som skal på småturer til by’n eller en dag på landet en fin sommerdag. REV’IT! er et godt og veletablert merke fra Nederland som leverer alt fra skinndresser i Moto GP til de beste Adventure dressene for langveisfarende. Ikke minst leverer de produkter i alle prisklasser av svært god kvalitet. Hele utvalget finner du i vår nettbutikk shop.speedmc.no

Delelageret med Tholf i spissen ble årets Givi-forhandler 2023, og det er vi stolte av. I tillegg til Givi har vi også et godt utvalg av produkter fra Kriega, Wunderlich, Oxford med flere.

Vi streber hele tiden etter å bli bedre, vi øker derfor bemanning på kundemottak i 2024. Målet er at dette vil gi dere som kunder enda bedre service, det skal bli enda enklere å komme igjennom på telefon og å gi enda raskere respons på epost. 

Vi tar tilliten dere gir oss på alvor, og håper vi sammen kan gjøre 2024 til nok et fantastisk MC-år!

Følg oss gjerne gjennom vinteren på facebook/speedmotorcenter eller instagram @speedmotorcenter mens vi lader opp til ny sesong!

Med vennlig hilsen alle oss på Speed Motorcenter!
Author
Skrevet av Thor Liverød