Uavhengighetserklæring

Speed Motorcenter / Speed MC / Sandefjord

Med denne erklæringen bekrefter både Speed Motorcenter og jeg at disse testene skal være min uavhengige objektive oppfatning av motorsykkelen som testes.

Fra min bakgrunn som motorsykkeljournalist i MC-avisa, og senere Mc-avisa/Bike har jeg testet motorsykler for det norske markedet siden 2011. Dette gjør meg til en av de som har testet motorsykler lengst i Norge. Mitt mål har alltid vært å være objektiv, for å få frem både gode, men også mindre gode sider ved en motorsykkel. Mye har skjedd på motorsykkelfronten de siste åra, og kvaliteten er generelt bra. Derfor er det alltid mye positivt å si om en motorsykkel, men vi er alle forskjellige og det som kan være helt greit for en fører, kan være mindre positivt for en annen.

Test av nye og brukte motorsykler

Motorsykler finnes i alle prisklasser, og pris henger sammen med valg av komponenter, for å lage en motorsykkel som treffer et marked. Av denne grunnen vil en «rimelig» sykkel neppe få full score på alt, men det vil til slutt være helheten som teller. I mitt samarbeid med Speed Motorcenter AS, vil jeg teste nye og brukte sykler, som de selger i butikken.

I forbindelse med dette er det en forutsetning at jeg skal være ærlig, og skrive om både gode og mindre gode sider ved en motorsykkel, eller andre produkter jeg tester. Ærlighet er viktig både for Speed Motorcenter AS og meg. Det heter seg at ærlighet varer lengst. Derfor skal du kunne stole på at det som kommer frem i testene er min ærlige oppfatning av motorsykkelen eller produktet. Om dette til syvende og sist harmonerer med din oppfattelse av motorsykkelen er en annen sak, og i tilfelle er du velkommen til å gi oss tilbakemeldinger på akkurat dette.

Lykke til med valg av din neste motorsykkel!

Kyrre Hagen / Speed Motorcenter / SpeedMC / Motorsykkel / Motorsykler / MC / MC-avisa / Bike / MC-tester

Author
Skrevet av Kyrre Hagen

Kyrre er kjent som motorsykkel-journalist, lidenskapelig adventure-kjører og en globetrotter. Motorsykkel har vært Kyrres store interesse siden ungdomskolen, og siden 2011 har han vært skribent i MC-avisa og Bike. I tillegg til å teste motorsykler har det å utforske fjerne land fra motorsykkelsetet vært en stor interesse.