Utleie av motorsykler

På to hjul i Norges vakre landskap med MC Touring Norway.

Nå kan du få oppfylt drømmen om å oppleve Norge på den best tenkelige måten uten å eie din egen motorsykkel.

Se frem imot fantastiske veier, ruvende landskap med dype daler og høye fjell, spektakulær utsikt, forfriskende innsjøer og fjorder, og kulturelle og gastronomiske opplevelser i verdensklasse!

MC Touring Norway / Speed Motorcenter

Utleie av motorsykler

Hos MC Touring Norway kan du leie motorsykkel for å få oppfylt drømmen om å oppleve Norge på den best tenkelige måten uten å eie din egen sykkel. Det vil i år være begrenset med helt nye sykler, men vi har sykler som er maksimalt 3 år gamle, og som kommer nyservet og klare for å ta deg med på eventyr. 

Guidede motorsykkelturer i inn- og utland

MC Touring Norway tilbyr guidede motorsykkelturer i inn- og utland med små og store grupper. Fokuset vårt ligger på turer i Norge, og med mange tiårs erfaring fra motorsykkelkjøring i vårt vakre land har vi vært så og si overalt. Vi har håndplukket de beste turene og opplevelsene for deg slik at alt du trenger å gjøre er å møte opp og kose deg på tur. Vi kjenner Norge fra motorsykkelsetet!

Etter å ha drevet Speed MC i Sandefjord i 13 år, bestemte Terje Bredal seg i 2019 for å starte opp med motorsykkelturer for grupper.

Motorsykler, MC og turkjøring har alltid vært hobbyen og lidenskapen til Terje og han har lenge tenkt at dette er noe han også ønsket å tilby flere. Terje har vært land og strand rundt i Norge, samt i store deler av Europa, på sin motorsykkel. Han blir aldri lei av den fantastiske naturen i Norge og de unike mulighetene hver landsdel byr på. Med Terjes erfaring og kompetanse kan vi garantere at du får en vellykket tur.

Les mer om MC Touring Norway og utleie av motorsykler her;