Verksted & Service

Vårt verksted er merkeverksted for Yamaha og BMW, vi bruker kun originale oljer og deler ved service på disse motorsyklene.

Vårt verksted kan reparere de fleste merker tung motorsykkel. Ta kontakt om du ønsker tilbud på reparasjon av din tunge motorsykkel. Bruk av et moderne og autorisert mc-verksted sikrer deg godt utført arbeid som også øker levetiden på din motorsykkel.

Verksted & Service / Merkeverksted for Yamaha og BMW / Speed Motorcenter

Toppkvalifiserte mekanikere

Våre toppkvalifiserte mekanikere har fagbrev og bred erfaring i vedlikehold av motorsykler. Mekanikerne blir kontinuerlig videreutdannet via BMW Motorrad Training, Yamaha Service Academy og egne interne kurs.

Skadereparasjoner

Vi utfører skadereparasjoner for alle forsikringsselskaper, og i 2009 ble vi valgt som regionalt skadesenter for IF i forhold til motorsykkel skader. Som godkjent skadesenter benytter vi webDBS for overføring av skadetakster direkte til forsikringsselskapene, noe som sikrer deg som kunde en rask skadebehandling.

Originale reservedeler

Vårt delelager lagerfører til enhver tid flere tusen originale reservedeler til BMW & Yamaha, samt noe til Honda, Suzuki og andre merker. Vi har avtaler med de fleste leverandører slik at deler til andre merker kan leveres på bestilling.

Dekkleverandør

Vi har til enhver tid et stort lager av motorsykkeldekk fra Bridgestone, Dunlop, Michelin og Metzeler. På bestilling kan de fleste merker skaffes, som Continental og Mitas. Som stor dekkleverandør benytter vi moderne dekk og balanseringsmaskiner som sikrer et godt resultat.


Trenger du nye dekk eller service?

Send oss gjerne en e-post dersom du trenger nye dekk eller en service, så booker vi tid og reserverer deler etc. på forhånd.


Vinterlagring?

Atter er en sesong på hell, og vi vil minne om vårt tilbud på vinterlagring for din MC i våre lokaler.