Verksted & Service

Vårt merkeverksted reparerer alle merker tung motorsykkel. Bruk av et moderne og autorisert mc-verksted sikrer deg godt utført arbeid som også øker levetiden på din motorsykkel.

Toppkvalifiserte mekanikere

Våre toppkvalifiserte mekanikere med utdannelse fra BMW Motorrad training center og Yamaha service academy utfører alle typer reparasjoner på motorsykkel. Vi har avtaler med de fleste importører, så vi får tak i orginale reservedeler for service og reparasjoner.

Skadereparasjoner

Vi utfører skadereparasjoner for alle forsikringsselskaper, og i 2009 ble vi valgt som regionalt skadesenter for IF i forhold til MC-skader. Som godkjent skadesenter benytter di webDBS til overføring av skadetakster direkte til forsikringsselskapene, noe som sikrer deg som kunde en rask skadebehandling.

Originale reservedeler

Delelageret lagerfører ca. 5000 originale reservedeler til BMW og Yamaha, samt noe til Honda, Suzuki og andre merker. Vi har til enhver tid et stort lager av MCdekk fra Metzeler og Brigdestone, og vi har avtaler med de fleste leverandører slik at andre merker kan leveres på bestilling.

Dekkleverandør

Som stor dekkleverandør benytter vi moderne dekk og balanserings maskiner som sikrer et godt resultat. Send oss en e-post dersom du trenger nye dekk eller en service så booker vi tid og reserverer deler etc. på forhånd.

Bestill service

  • Beskriv hva du ønsker utført av service
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.