Yamaha YZF-R125

  • Modell 2023
  • kr 75 900,-

Tekniske data

Årsmodell2023
MerkeYamaha
ModellYZF-R125
Effekt15
Slagvolum125

Beskrivelse

Yamaha R125 er en kompromissløs motorsykkel som er bygget for unge kjørere som deg som ønsker å oppdage den ultimate lette Supersport-opplevelsen. Og akkurat som alle høyteknologiske ytelsesmaskiner i den legendariske R-Series-familien, er denne A1-lisensmodellen klar til å introdusere deg for en spennende ny kjøreopplevelse uten grenser. Deltabox-chassiset har racingutviklet Supersport-geometri, og er utstyrt med toppmoderne 41 mm KYB opp-ned forgaffel og link-type bakfjæring for super-smidig håndtering.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kr 2.000,- kommer i tillegg.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen