Yamaha Tracer 9 - SJEKK PRISEN !!

  • Modell 2021
  • kr 155 900,-

Tekniske data

Årsmodell2021
MerkeYamaha
ModellTracer 9 - SJEKK PRISEN !!
Effekt119
Slagvolum890

Beskrivelse

Kun 1 stk. igjen !

Tracer 9 har litt mindre utstyr, men tilnærmet samme kjøreopplevelse som den mer påkostede Tracer 9 GT. Her har du mulighet til å gjøre et godt kjøp på en flunkende ny sykkel og fylle på med ekstrautstyret du skulle ønske litt etter hvert.

Den økonomiske 890cc CP3-motoren med høyt dreiemoment har fleksibiliteten til å cruise i den hastigheten som føles best – og med muligheten til å kjøre over 350 km mellom hver påfylling kan du tilbakelegge store avstander på én dag. Og når du føler deg i humør til å presse hardere, har TRACER 9 kraften og smidigheten til å få adrenalinet til å strømme på Europas legendariske fjellveier.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kr 4.000,- kommer i tillegg.

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen