Yamaha Tènèrè 700 Explore

  • Modell 2024
  • kr 172 959,-

Tekniske data

Årsmodell2024
MerkeYamaha
ModellTènèrè 700 Explore
Effekt73
Slagvolum689

Beskrivelse

Ténéré 700 Explore er spesielt utviklet av Yamaha for å ta deg dit du måtte ønske, og er bygget for reiser ut i verdenen og på nye eventyr. Med lavere setehøyde og utstyrt med en større touring-skjerm, dedikert quickshifter, samt revidert KYB-fjæring og sideveskefester, er den klar for de riktig lange turene.

Nå er Ténéré 700 Explore i ferd med å gjøre globale reiser og langturer enda mer tilgjengelig. Dens unike spesifikasjoner kombinerer komfort med ytelse, inkludert KYB-forgaffel og bakfjæringssystem med noe redusert fjæringsvei, i tillegg til en høyere og bredere touring-skjerm for ekstra vindbeskyttelse.

Reviderte fjæringsinnstillinger gjør Ténéré 700 Explore enda mer tilgjengelig takket være lavere setehøyde, mens sideveskefestet som er tilpasset både hard og myk bagasje fra tilbehørsserien Genuine Yamaha, gjør den ideell for lengre turer. Alt du trenger er en full tank med bensin og verden er din.

Frakt, leverings og klargjøringskostnader kr 4.000,- kommer i tillegg

Vi kan tilby finansiering fra 0% kontant, med inn til 96 måneders nedbetalingstid. Finansiering og betalingsutsettelse forutsetter en kredittgodkjenning.

Speed Motorcenter AS er et av Norges største MC senter. Vi holder til i flotte lokaler langs E18 mellom Sandefjord og Larvik, snaue 12 mil sør for Oslo. Ta turen innom og se vårt store utvalg av nye og brukte motorsykler i to etasjer. Vi selger sykler og utstyr med entusiasme, lidenskap og perfeksjon, du er velkommen til oss for en hyggelig MC prat.

Stort delelager og dyktige, kompetente mekanikere som raskt fikser det motorsykkelen din trenger av service og reparasjoner finner du også hos oss.

Lik og følg oss på Facebook og Instagram @speedmotorcenter

Se også web shopen for kjøreutstyr http://shop.speedmc.no/index.php

Forbehold om feil i annonsen